Jura S8 Tam Otomatik Kahve Makinesi Piano Black (EB) (JR-15482)

Fiyat : ₺99.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 7610917154821
₺18.814,81 'den başlayan taksitlerle

Adet

Artır Azalt

Jura S8 Tam Otomatik Kahve Makinesi Piano Black (EB)

Jura S8 Hafifçe tatlandırılmış süt köpüğü

Hafifçe tatlandırılmış süt köpüğü

Tatlı Köpük işlevi, sütü ısıtıp köpürterek ve şurup aparatını kullanarak eşit şekilde tatlandırarak hazırlama sırasında süt köpüğüne tat verir. Bu, bir sonraki seviye şımartma için ince gözenekli bir dokuya sahip hassas bir şekilde tatlandırılmış süt köpüğü ile sonuçlanır. Bu özellik sayesinde S8, bir düğmeye dokunarak Tatlı Latte gibi trend spesiyaliteler bile yapabilir. Ayrıca, Sıcak Süt işleviyle sıcaklık her seferinde mükemmeldir. Akıllı Tek Dokunuşlu süt sistemi temizleme işlevi, Tatlı Köpük deneyimini tamamlamak için bir düğmeye dokunarak harekete geçer.

Jura S8 Hiç bitmeyen keyif için yenilikçi teknoloji

Hiç bitmeyen keyif için yenilikçi teknoloji

Kusursuz bir fincan kahve için en iyi malzemeler ve optimum hazırlık çok önemlidir. İkinci nesil Profesyonel Aroma Öğütücü (PAG2), her fincanda tutarlı, yüksek kaliteli bir öğütme sağlar. Öğütmenin kalınlığı her an ayarlanabilir ve PAG2, hazırlamadan önce ve sonra dinlenme moduna geçer. Bu, performansını ve kullanım ömrünü artırır. Sekizinci nesil 3D demleme ünitesi, ideal demleme koşulları ve lezzetli sonuçlar sağlar. Tüm bu özellikler, tüm hizmet ömrü boyunca mükemmel, gurme kalitesinde lezzet sağlayan olağanüstü bir otomatik kahve makinesi oluşturmak için bir araya gelir.

Jura S8 Heykelsi tasarıma sahip yüksek kalite

Heykelsi tasarıma sahip yüksek kalite

Temiz çizgiler, yüksek kaliteli malzemeler ve hassas işçilikle öne çıkan S8'in tasarımı, yıllar süren kullanımdan sonra bile hala yepyeni görünüyor. Kompakt sınıftaki en iyi özellikleri lüks segmentteki öğelerle bir araya getirerek hepsini zarif bir uyum içinde bir araya getiriyor. Bu kahve makinesi, gözlerinize bir şölen sunarken, aynı zamanda enfes özel kahveleriyle damak tadınızı da harekete geçirecek.

Teknik Özellikler

  • Uzmanlık sayısı: 27
  • Voltaj / güç: 230 V ~ / 1450 W
  • Akım: 10 A
  • Kablo uzunluğu: 1,1 m
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR