Jura E8 Tam Otomatik Kahve Makinesi Piano Black (EC) (JR-15584)

İndirim Oranı : %33 İndirim
Fiyat : ₺74.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺49.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 7610917155842
₺9.407,31 'den başlayan taksitlerle

Adet

Artır Azalt

Jura E8 Tam Otomatik Kahve Makinesi Piano Black (EC)

Jura E8 Kolay Kullanım

Kolay Kullanım

Altı adet işletim düğmesiyle çevrili büyük 3,5" ekranla, tüm işlevler arasında gezinmek başlı başına çok basit. Kullanıcı, E8'de bulunan birçok seçeneğin sezgisel olarak kullanılmasını sağlayan net resimler ve grafiklerle yönlendirilir. Tüm spesiyalitelerin ayarları ve ekrandaki konumları kişisel tercihlere göre uyarlanabilir ve ürün adları görüntülenebilir veya gizlenebilir. İlgili bilgiler Kokpitte açıkça görüntülenir. Kolay bakım için One-Touch süt sistemi temizleme işlevi, bir düğmeye dokunarak otomatik olarak mükemmel hijyen sağlar.

Jura E8 Hassasiyetle öğütün, rahatlığın tadını çıkarın

Hassasiyetle öğütün, rahatlığın tadını çıkarın

Mükemmel bir fincan kahve, tam olarak doğru şekilde hazırlanmış en iyi malzemeleri gerektirir. Gelişmiş PAG2 öğütücü, çekirdeklerin her seferinde mükemmel şekilde öğütülmesini sağlar. Öğütücü ayarı, ergonomik olarak şekillendirilmiş seçici anahtarla kolayca ayarlanabilir. Hazırlıklar arasında öğütücü dinlenme modunda kalır. Bu, öğütücü için daha naziktir ve sürekli olarak nefis bir lezzet sağlarken ömrünü en üst düzeye çıkarır. Sekizinci nesil 3D demleme ünitesi, ideal demleme koşulları ve maksimum lezzet sağlar.

Jura E8 Uyumlu, modern tasarım

Uyumlu, modern tasarım

JURA bir ürünü güncellediğinde, görsel tasarıma özel bir önem verilir. Anında tanınan E8, ayrıntılara gösterilen özenin, yüksek kaliteli malzemelerin kullanımının ve hassas işçiliğin sonucudur. Uyumlu simetrik çizgileriyle şık, modern bir görünüme sahiptir. Zevkle yerleştirilmiş vurgularla temiz, basit formlar ona yapı ve karakter kazandırır. E8, yıllar sonra bile taze ve modern görünmek üzere tasarlanmıştır.

Jura E8 Kahvenin tüm çeşitleri

Kahvenin tüm çeşitleri

E8, mükemmel bir şekilde hazırladığı geniş bir yelpazede kahve klasikleri ve spesiyaliteleri sunar. Aralarından seçim yapabileceğiniz 17 seçenek vardır ve hepsi tek bir düğmeye dokunarak seçilir. Saf ve sade olandan süt köpüğüyle kaplı kahveye kadar. Hepsi kişisel zevke ve tercih edilen fincan boyutuna uyacak şekilde özelleştirilebilir. Son teknoloji, her karışımdan ve kavurmadan, en uygun koşullar altında, mutlak lezzet için maksimum aroma çıkarır.

 

Teknik Özellikler

  • Uzmanlık Sayısı: 17
  • Voltaj / güç: 230 V ~ / 1450 W
  • Akım: 10 A
  • Ağırlık: 10 kg
  • Kablo uzunluğu: 1,1 m
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR