Jura X10 Profesyonel Kahve Makinesi Dark Inox (EA) (JR-15546)

Fiyat : ₺159.999,00(KDV Dahil)
Barkod : 7610917155460
₺30.103,81 'den başlayan taksitlerle

Adet

Artır Azalt

Jura X10 Profesyonel Kahve Makinesi Dark Inox (EA)

X10, 35 etkileyici spesiyal kahve seçeneğiyle tam anlamıyla çeşitlilik ve tazelik sunarak yeni standartlar belirliyor. Bunlardan dokuzu soğuk demleme yöntemi ile hazırlanıyor. X10'un en özel yeteneklerinden biri tamamen otomatik soğuk demleme işlemi. Bu sayede profesyonel alana ferahlatıcı Cold Brew'lar getiriyor.

X10'un çok yönlülüğü, americano ve lungo gibi daha fazla su kullanılan uzun spesiyal kahvelere de uzanıyor. Tek Dokunuşlu Lungo fonksiyonu sayesinde bu spesiyal kahveleri de tek bir tuşa basarak hazırlayabilirsiniz. Geniş içecek yelpazesi yanında, P.A.G.2+ öğütücü ve profesyonel otomatik makinenin fonksiyonları da etkileyici. X10, renkli ekranı ve fiziksel düğmeleri sayesinde kolayca kullanılabiliyor ve herkese hitap ediyor.

X10, günlük 100 adetçeşitli kahve hazırlama ihtiyacı olan ofisler, self-servis alanları veya catering işletmeleri için ideal boyutlara sahip.

Jura X10 Tek Tuşla Soğuk Kahveler

Tek Tuşla Soğuk Kahveler

X10, Soğuk Kahve çeşitleriyle ferahlatıcı kahve keyfini ofislere ve self-servis alanlara taşıyor. Bir düğmeye basılarak taze olarak öğütülür, kapsüllenmez ve soğuk ekstrakte edilir. Bu, JURA tarafından geliştirilen Soğuk Ekstraksiyon Prosesi ile mümkün olmaktadır. Bu ekstraksiyon işleminde soğuk su, taze çekilmiş kahvenin içinden yüksek basınç altında ve yavaş bir döngü frekansıyla titreşerek geçer. Böylece meyve aromaları su tarafından en iyi şekilde emilir ve doğal, enerji verici bir soğuk içecek elde edilir.

Jura X10 Her Zevke Uygun Çeşitli Spesiyaller

Her Zevke Uygun Çeşitli Spesiyaller

X10'un gündeminde çeşitlilik var. En üst düzeyde keyif sunmak üzere tasarlanan profesyonel tam otomatik makine, 35 özel kahveyle etkileyicidir. Espresso ve cappuccino gibi kahve klasiklerinden, latte macchiato gibi sütlü çifte özel kahvelere ve son moda Cold Brew'lara kadar çeşitlilik göstermektedir. Her zamanki gibi bir düğmeye basılarak ve artık ortadaki çift ağız yoluyla bardağa akıyor. X10, açık ofislerde ve self-servis alanlarda kahve deneyimini benzeri görülmemiş boyutlarda yeniden tanımlıyor.

Jura X10 Sağlam ve Rafine

Sağlam ve Rafine

Yüksekliği ayarlanabilir ağız, sıcak su, süt ve kahve ağızlarını birleştirir ve kolay kullanım sağlar. Koyu Inox'ta yeni tasarlanan ön kısım, otomatik kahve makinesinin profesyonelliğini ve zamansız zarafetini vurgular. Ayrıca, X10, 3,5 inçlik ekran üzerinden sunduğu kullanışlı ve sezgisel çalışma konseptiyle etkileyicidir. Ön tarafa entegre edilmiş ve fiziksel düğmelerle tamamlanan ekran, profesyonel tam otomatik makinenin netliğini vurgular.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR