Classic serisinin şef bıçağı Mutfak bıçağı ekipmanlarında kullanışlı temel bıçak olarak tasarlanmıştır. Sunulan bıçak, kesici elin parmaklarını koruyan tam bir desteğe (bıçaktan sapa geçiş) sahiptir. Şefin bıçakları, 16 cm'lik bıçakla daha küçük olanlar bile mutfakta çok yönlüdür. Bu bıçak, et, kümes hayvanları, balık veya sebze ve meyve gibi malzemelerin kesilmesi için ortaya çıkan daha küçük kesme işlerinin büyük bir kısmı için ideal kesme aletidir.
Classic şef bıçağı, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli bıçak üreticilerinden biri olan Wüsthof tarafından tam destek ile bir parça krom-molibden-vanadyum çeliğinden dövülür ve sağlam ve dayanıklıdır. Lazer destekli bileme işlemi PEtec artı son manuel tetik, kesme kenarında sürekli olarak yüksek keskinlik sağlar. 3 paslanmaz çelik perçinli özel plastikten yapılmış tutacak, sorunsuz bir şekilde monte edilir ve aynı zamanda catering sektöründeki yüksek hijyenik gereksinimler için de uygundur. Bıçak dengeli ve tutması rahat.
Wüsthof Kalitesi Made in Germany ve Made in Solingen
4582/20 Klasik pişirme bıçağı - bıçak uzunluğu 20 cm
mutfakta anahtar bıçak
mükemmel dengeli - elinizin bir uzantısı
her türlü yiyeceği dilimlemek, doğramak için
4066/10 Klasik sebze bıçağı - bıçak uzunluğu 10 cm
en evrensel bıçak
taşlama için arpacık, soğan ve otlar yanı sıra için temizlik ve dilimleme sebze
4347 Bıçak bileyici
iki aşamalı bıçak bileyici: kaba taşlama için ilk aşama (karbür) kör kenarları keskinleştirir / ikinci aşama (seramik) hem birinci aşama ile bağlantılı olarak ince taşlama hem de bıçağın düzenli bileme işlemleri için uygundur